Tuesday 6 January 2009

sometimes

sometimes you lose something just for the sake of finding it back later on in your life. sometimes what you lose is gone for eternity and sometimes it comes back to you out of nowhere, like a Christmas miracle on an average night. there are times when only losing something makes you realize you were the owner of a thing others only dream of. a saying that goes around tells that if you love someone, let it free, for if it trully is yours, it shall come back to forever stay. some would say that finding something considered lost is but a matter of sheer luck; I would add a drop of destiny to that. and a touch of divine intervention.

3 comments:

Anonymous said...

Limba romana este asa de frumoasa!Imi permit sa te intreb ceva:tu gandesti in engleza sau numai scrii pt ca da bine?Crezi ca un englez sau un american s-ar deranja vreo secunda sa scrie in romana?Crezi ca merita americanii astia infecti efortul?Si mai crezi ca scriind intr-o limba straina faci dovada ca ai o cultura vasta?Nu am nimic personal cu tine, nici nu te cunosc, dar...mai vanez din cand in cand bloguri de genul...poate se schimba romanul si are mai mult orgoliu si face un pisu mare pe americani si noncultura lor.Romania a avut mereu obsesia sa copieze, ma refer la perioada "rusismelor" ,frantuzismelor, englezismelor, nasol.Romania este nimic mai mult decat o copie, un mare kitch, pacat ca va incapatanati sa o mentineti la acest stadiu.

Mister Chocolate said...

prietene anonim. nu îţi place, nu citi. nu scriu nici pentru a mă da cult, nici pentru a epata ori copia. scriu în ce limbă vreau pentru că aşa vreau şi mai ales, aşa simt. în ceea ce te priveşte, nu ar strica să mai înveţi un pic gramatica limbii române ;(

Anonymous said...

Pai, prietene notoriu, nu poti sti daca iti place sau nu un text pana nu il citesti, asa ca "nu iti place, nu citi" nu este corect formulat.Iar daca te oferi sa imi dai sfaturi cu privire la imbunatatirea cunostintelor mele de gramatica, lasa-ma sa iti spun ca textul tau este jalnic!. Propozitia se incpe cu litera mare. Semnul exclamarii marcheaza grafic propozitiile imperative asa ca nu stica sa scrii: "Nu iti place, nu citi!". Ce sa mai spun de exprimarea banala si de cartier " a ma da (cult)". Iar "un pic" acela, desi corect gramatical, nu este cea mai fericita formulare."Putin" cred ca ar fi sunat mai bine. Incearca tu sa recapitulezi putin semnele de punctuatie si ortografie! Astfel textul tau nu va mai fi atat de jalnic si mesajul va capata importanta cuvenita.
Numai bine, prietene notoriu!